Журнал контролю стану з здоров'я і особистої гігієни персоналу
Додаток № 2 до ПР-СУБХП-006 Журнал реєстрації претензій, скарг та пригод, пов'язаних з безпекою харчової продукції
Додаток № 1 до ПР-СУБХП-006 План коригувальних запобіжних дій
Додаток № 1 до ПР-СУБХП-005 Журнал актів забракування продукції
Додаток № 1 до ПР-СУБХП-004 Реєстраційна форма результатів самоінспецій
Додаток № 2 до ПР-СУБХП-003 Форма простежування від готової продукції до інгредієнтів
Додаток № 1 до ПР-СУБХП-003 Форма простежування від інгредієнтів до готової продукції
Додаток № 1 до ПР-СУБХП-002 Матриця щорічних навчань
Додаток № 3 до ПР-СУБХП-001 Журнал видачі копій документації
Додаток № 2 до ПР-СУБХП-001 Листи ознайомлення персоналу
Додаток № 1 до ПР-СУБХП-001 Перелік діючої документації з ХАССП
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-014 Протокол верифікації наявності алергенів в готових стравах
Додаток № 7 до ППУ -СУБХП-013 Інструкція з виміру об’єму страв
Додаток № 6 до ППУ -СУБХП-013 Методика органолептичної оцінки готових страв
Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-013 Журнал контролю дефростації м’яса та риби
Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-013 Чек-лист приготування кулінарних виробів
Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-013 Протокол відстеження зразків та результатів моніторингу по показникам безпеки
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-013 Програма моніторингу готових страв по показникам безпечності
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-013 Журнал бракеражу готової кулінарної продукції
Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-012 Журнал перевірки умов зберігання сировини
Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-012 Лист контролю температурних умов зберігання
Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-012 Лист контролю кліматичних умов
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-012 Журнал бракеражу та обліку вхідної сировини
Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-011 Харчові продукти, які забороняються до використання
Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-011 Реєстраційний журнал постачальників
Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-011 Журнал обліку протоколі періодичної оцінки постачальників
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-011 Журнал обліку анкет постачальників
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-011 Журнал обліку протоколі первинної оцінки постачальника
Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-010 Журнал контролю хімічних речовин підрядної організації
Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-010 Журнал обліку контрольних таблиць видачі хімічних речовин
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-010 Перелік хімічних речовин, затверджений для проведення технічного обслуговування обладнання у виробничих приміщеннях
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-010 Перелік хімічних речовин, затверджений для прибирання і санітарної обробки у виробничих приміщеннях
Додаток № 7 до ППУ -СУБХП-009 Журнал обліку карт контролю активності комах
Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-009 Журнал обліку актів передачі шкідників для утилізації
Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-009 журнал моніторингових таблиць з дератизації для принад
Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-009 журнал моніторингових таблиць з дератизації для пасток
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-009 Журнал протоколів обробки шкідників
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-009 Журнал внутрішнього контролю шкідників
Додаток № 4 ППУ-СУБХП-007 Схема-піктограма миття рук
Додаток № 3 до ППУ-СУБХП-007 Журнал реєстрації відвідувачів
Додаток № 2 до ППУ-СУБХП-007 Журнал анкетування відвідувачів харчування
Додаток № 1 до ППУ-СУБХП-007 Журнал здоровя працівників харчоблоку
Додаток № 3 до ППУ-СУБХП-006 Контроль прибирання та технічного стану
Додаток № 2 до ППУ-СУБХП-006 Програма миття та дезинфекції обладнання, інвентаря та посуду
Додаток № 1 до ППУ-СУБХП-006 Програма санобробки та дезинфекції приміщень
Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-002 Журнал пошкоджень виробів зі скла
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-003 Журнал калібрування ЗВТ
Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-002 Таблиця видачі медикаментів
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-003 Журнал технічного облсуговування та ремонту холодильного обладнання
Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-002 Реєстр виробів зі скла |