Неділя, 28.04.2024, 10:21
Меню сайту
Каталог файлів
Управління [17]
Охорона праці [11]
План роботи НВК [3]
Психолог [9]
Діловодство [4]
Нові надходження
Інформація про використання спонсорських коштів за ІІ квартал 2022 -2023 навчального року та літній період
СТРУКТУРА ТА РЕЖИМ РОБОТИ Сирівської гімназії на 2023-2024 навчальний рік
Положення Сирівської гімназії Врадіївської селищної ради про ВСЗЯО
ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НА 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Річний план роботи Сирівської гімназії на 2023-2024 навчальний рік
Новини Osvita.ua
Середня освіта
Дошкільна освіта
Острів знань
Відвідувачі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш вік
Головна » Файли » Адміністрація школи » Охорона праці

Додатки до програм ХАССП
[ Викачати з сервера (829.4 Kb) ] 25.01.2022, 11:43

Журнал контролю стану з здоров'я і особистої гігієни персоналу

Додаток № 2 до ПР-СУБХП-006 Журнал реєстрації претензій, скарг та пригод, пов'язаних з безпекою харчової продукції

Додаток № 1 до ПР-СУБХП-006 План коригувальних запобіжних дій

Додаток № 1 до ПР-СУБХП-005 Журнал актів забракування продукції

Додаток № 1 до ПР-СУБХП-004 Реєстраційна форма результатів самоінспецій

Додаток № 2 до ПР-СУБХП-003 Форма простежування від готової продукції до інгредієнтів

Додаток № 1 до ПР-СУБХП-003 Форма простежування від інгредієнтів до готової продукції

Додаток № 1 до ПР-СУБХП-002 Матриця щорічних навчань

Додаток № 3 до ПР-СУБХП-001 Журнал видачі копій документації

Додаток № 2 до ПР-СУБХП-001 Листи ознайомлення персоналу

Додаток № 1 до ПР-СУБХП-001 Перелік діючої документації з ХАССП

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-014 Протокол верифікації наявності алергенів в готових стравах

Додаток № 7 до ППУ -СУБХП-013 Інструкція з виміру об’єму страв

Додаток № 6 до ППУ -СУБХП-013 Методика органолептичної оцінки готових страв

Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-013 Журнал контролю дефростації м’яса та риби

Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-013 Чек-лист приготування кулінарних виробів

Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-013 Протокол відстеження зразків та результатів моніторингу по показникам безпеки

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-013 Програма моніторингу готових страв по показникам безпечності

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-013 Журнал бракеражу готової кулінарної продукції

Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-012 Журнал перевірки умов зберігання сировини

Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-012 Лист контролю температурних умов зберігання

Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-012 Лист контролю кліматичних умов

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-012 Журнал бракеражу та обліку вхідної сировини

Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-011 Харчові продукти, які забороняються до використання

Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-011 Реєстраційний журнал постачальників

Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-011 Журнал обліку протоколі періодичної оцінки постачальників

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-011 Журнал обліку анкет постачальників

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-011 Журнал обліку протоколі первинної  оцінки постачальника

Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-010 Журнал контролю хімічних речовин підрядної організації

Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-010 Журнал обліку контрольних таблиць видачі хімічних речовин

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-010 Перелік хімічних речовин, затверджений для проведення технічного обслуговування обладнання у виробничих приміщеннях

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-010 Перелік хімічних речовин, затверджений для прибирання і санітарної обробки у виробничих приміщеннях

Додаток № 7 до ППУ -СУБХП-009 Журнал обліку карт контролю активності комах

Додаток № 5 до ППУ -СУБХП-009 Журнал обліку актів передачі шкідників для утилізації

Додаток № 4 до ППУ -СУБХП-009 журнал моніторингових таблиць з дератизації для принад

Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-009 журнал моніторингових таблиць з дератизації для пасток

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-009 Журнал протоколів обробки шкідників

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-009 Журнал внутрішнього контролю шкідників

Додаток № 4 ППУ-СУБХП-007 Схема-піктограма миття рук

Додаток № 3 до ППУ-СУБХП-007 Журнал реєстрації відвідувачів

Додаток № 2 до ППУ-СУБХП-007 Журнал анкетування відвідувачів харчування

Додаток № 1 до ППУ-СУБХП-007 Журнал здоровя працівників харчоблоку

Додаток № 3 до ППУ-СУБХП-006 Контроль прибирання та технічного стану

Додаток № 2 до ППУ-СУБХП-006 Програма миття та дезинфекції обладнання, інвентаря та посуду

Додаток № 1 до ППУ-СУБХП-006 Програма санобробки та дезинфекції приміщень

Додаток № 3 до ППУ -СУБХП-002  Журнал пошкоджень виробів зі скла

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-003 Журнал калібрування ЗВТ

Додаток № 2 до ППУ -СУБХП-002  Таблиця видачі медикаментів

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-003 Журнал технічного облсуговування та ремонту холодильного обладнання

Додаток № 1 до ППУ -СУБХП-002  Реєстр виробів зі скла

Категорія: Охорона праці | Додав: sara | Теги: ХАССП, Сирівський НВК, охорона праці, безпечне харчування, харчування
Переглядів: 287 | Завантажень: 46 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама
Підготовка до ЗНО
Релакс
Радіо I.UA
Друзі сайту
Пошук
Відзначаємо
Календар України

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання

Офіційні сайти
 Міністерство освіти і науки України
 Інститут інноваційних технологій і змісту освіти
 Департамент освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації
 Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти  Управління освіти Миколаївської міської ради
 Український центр оцінювання якості освіти
 
Інформаційні сайти
 Освіта . UA  Дошкілля. UA Блог ВГО  Освітній портал Педагогічна преса

На допомогу 
вчителям та учням Форум педагогічних ідей УРОК  Журнал ВІДКРИТИЙ УРОК  Шкільні підручники та посібники
Погода в селі
Сирове

Сирове © 2024
Quod licet Jovi, non licet bovi